Silk Plaster - tencuieli decorative din matase
 

Incalzirea pe baza de radiatii infrarosii versus Cancer

Un doctor din Grecia Antica pe nume Parmenides a spus: "Da-mi o sansa sa creez febra si voi putea trata orice boala"(Hancock, 2003).Cancerul continua sa fie criminalul de top in societatea moderna.Antidoturile pentru cancer sunt rare ,intruzive si dureroase [...]

Incalzirea secolului 21

In ciuda faptului ca istoria dezvoltarii incalzirii cu infrarosu a inceput acum un deceniu, majoritatea oamenilor,acum 2-3 ani, nu era familiarizata cu fraza “incalzire cu infrarosu” [...]

25 de motive pentru a opta pentru un sistem de incalzire cu infrarosu

Incalzire Economica:
-Construiesti o casa si cauti un sistem de incalzire bun din puct de vedere al consumului de energie si al costului ?
-Preferi o incalzire care sa dureze foarte mult timp si intretinere minima?
-Costul sistemului tau de incalzire este prea mare si cauti altul cu un cost mic pe o mare durata de timp?
-Nu vrei ca o mare parte din caldura sa iasa pe ventilatie si preferi sa se acumuleze in casa(orice tip de constructie) ?
-Doresti sa optimizezi consumul de caldura in viitor ?
-Cauti un sistem de incalzire de incredere de care nu trebuie sa te atingi pentru foarte mult timp – fara riscuri de a  exploda,fara riscuri de a lua foc , fara riscuri de a crapa vreo teava cand esti plecat de acasa ?
-Vrei sa ai caldura care ramane in casa timp de 12 ore dupa o pana de curent?

Confortul – un vis?
-Te-ai saturat de sisteme de incalzire in care podeaua este mereu rece si care creaza curenti de convectie ?
-Te-ai saturat sa inhalezi praful care pluteste continuu prin camera si se depune in plamani provocand alergii?
-Apreciezi calitatea aerului din casa?Preferi incalzirea care nu arde oxigenul ,care nu produce aer uscat, care nu da o senzatie de aer inchis in camera,care nu  emite produse de ardere si vapori de apa,vrei sa elimini nevoia de a avea un sistem de ventilatie suplimentara?
-Preferi caldura provenita din sistemul cu cele mai sanatoase principii de incalzire,similar cu senzatia de caldura pe care ti-o da soarele pe piele , care sa bucure toti locatarii casei?
-Suferi de umezeala in camera , din cauza careia incepe sa se dezvolte mucegaiul in colturile mai reci iarna?
-Iti place confortul ,dar in acelasi timp vrei sa eviti risipa ,in consecinta sa configurezi temperatura in fiecare camera ,cu abilitatea de a o modifica cum si cand vrei (si toate astea fara sisteme scumpe gen “inteligent home”)?
-Apreciezi fiecare metru din camera si cauti un gen de incalzire ,care nu ocupa loc pe podea sau pe pereti ,nu te incurca in asezarea mobilei si nici drumul prin casa?
-Apreciezi aerul curat si vrei sa aerisesti regulat chiar si iarna,dar vrei sa scazi consumul de caldura pierdut ?
-Cand ajungem in casa , iti place sa simti caldura din primele minute de cand ai deschis termostatul?
-Esti in perioada in care sistemul centralizat nu da caldura dar zilele sunt tot mai reci si vrei caldura?
-Chiar si in timpul iernii nu ai destula caldura in apartament/casa (gazul te lasa , centrala se defecteaza )si iti trebuie un sistem aditional de caldura care se instaleaza repede si usor fara a fi necesari instalatori cu calificare inalta ?
-Cei care traiesc in locuinte inchiriate nu au destula caldura ,iar ca sa aiba trebuie sa umble la capitalul propriu dar nu vor ,si proprietarul nu este de acord cu nici o modificare in interiorul locuintei?
-In mediu rural aveti o izolatie proasta si o instalatie electrica ruinata care da putina energie si aveti nevoie de un singur radiator cu un consum scazut de energie dar cu un puternic transfer de caldura  ?
- Tu ca cititor a acestor randuri decizi ca sa calculezi cu grija costul lunar al incalzirii din apartament si sa o compari cu sistemul de incalzire prin infrarosu si ai aflat ca optiunea cu infrarosu este mai ieftina ca sa nu mentionam ca e si mult mai confortabila?
-In locul in care lucrezi este frig dar conducerea se face ca ploua si trebuie sa cumperi un sistem de incalzire pe banii tai dar nu vrei sa incalzesti intreaga institutie ci doar o singura zona?
-Stai la geam,care este constant deschis pentru ventilatie deoarece in casa este un aer inchis(ca o consecinta a deficientei sistemului convector)?
-Ai colegi de munca carora le place o temeperatura mai scazuta si dau drumul la aer conditionat in birou ,iar tu esti adeptul caldurii?


incalzire cu infrarosu, panouri radiante, panouri radiante infrarosu, sisteme alternative de incalzire, incalzire in pardoseala, panouri infrarosu, preturi panouri radiante, firme panouri solare, sisteme incalzire locuinte, incalzire panouri radiante, sisteme incalzire solara, incalzire infrarosu, panouri solare, incalzirea solara
incalzire infrarosu Bucuresti, incalzire infrarosu Targoviste, incalzire infrarosu Iasi, incalzire infrarosu Cluj-Napoca, incalzire infrarosu Timisoara, incalzire infrarosu Constanta, incalzire infrarosu Baia Mare, incalzire infrarosu Arad, incalzire infrarosu Brasov, incalzire infrarosu Sibiu