Silk Plaster - tencuieli decorative din matase
 

Incalzirea pe baza de radiatii infrarosii versus Cancer

Un doctor din Grecia Antica pe nume Parmenides a spus: "Da-mi o sansa sa creez febra si voi putea trata orice boala"(Hancock, 2003).Cancerul continua sa fie criminalul de top in societatea moderna.Antidoturile pentru cancer sunt rare ,intruzive si dureroase [...]

Incalzirea secolului 21

In ciuda faptului ca istoria dezvoltarii incalzirii cu infrarosu a inceput acum un deceniu, majoritatea oamenilor,acum 2-3 ani, nu era familiarizata cu fraza “incalzire cu infrarosu” [...]

Incalzirea pe baza de radiatii infrarosii versus Cancer

Articol de: Dr Kathie M Black PhD

Un doctor din Grecia Antica pe nume Parmenides a spus: "Da-mi o sansa sa creez febra si voi putea trata orice boala"(Hancock, 2003). Cancerul continua sa fie criminalul de top in societatea moderna. Antidoturile pentru cancer sunt rare, intruzive si dureroase. Organizatiile anti cancer lupta pentru obtinerea antidotului pentru fiecare tip de cancer. Terapii multiple apar, se pare, pe zi ce trece. Cele 3 tratamente comune includ chimioterapia(invaziva, infricosatoare), radiatia(la fel) si operatia impreuna cu o multitudine de terapii alternative, de la terapii prin soc pana la terapie foto sau cu suplimenti nutritionali pentru a elibera corpul de celulele maligne si tumori. Tratamentul cancerului se axeaza pe intarirea intregului sistem imunitar si omorarea celulelor cancerigene prin interventii ca modificarea dietei, ierburi anti-cancer si suplimenti nutritionali. Chiar si gandirea pozitiva ajuta pacientul suferind de cancer sa elimine inamicul din interior. Insa, toata lumea este de acord ca celulele cancerigene nu pot supravietui caldurii. Incalzirea cu infrarosu a devenit un tratament "hipertermic", care ridica temperatura, artificial,  dand voie corpului ca sa arda aceste celule cancerigene. Celulele cancerigene sunt mult mai sensibile la caldura decat celulele sanatoase. Tratamentul hipertermic consta in incalzirea corpului fie doar in zonele afectate de cancer, fie incalzind tot corpul. Short&Turner(1980) au descoperit ca Tratamentele hipertermice erau de succes in special in eliminarea celulelor pe care radiatiile si chimioterapia nu le puteau elimina, facand o combinatie de terapie cu chimioterapie, radiatii si incalzire infrarosu.

Cu cat penetrarea pielii, prin caldura, este mai adanca cu atat actiunea de crestere a eliminarii toxinelor si a apei este mai mare. Terapia cu infrarosu are abilitatea de a sparge inelul protector al celulelor cancerigene facand ca acestea sa nu poata supravietui. Pe langa asta, slabeste si legatura dintre toxine si tesutul uman ce permite eliminarea toxinelor din organism mult mai repede si in cantitati mai mari prin transpirarie si excretie. Pacientii care sufera de cancer, in general, au o sarcina mai mare de toxine decat indivizii sanatosi, facand ca importanta de a elimina toxinele din corp sa fie mai mare(ICNIRP, 2006).

Combinarea modalitatilor de tratament impotriva cancerului pare a fi cea mai eficace metoda de tratament. Exista un numar variat de metode natuale prin care indivizii sa se apere de atacul cancerului. Grupul International Phi Natural prezinta o varitate de tratamente naturale pentru a suplini tratamentele prescrise sau administrate pacientilor in scopul micsorarii riscurilor. Acest grup este de acord ca se obtin  beneficii substantiale prin  supraincalzirea celulelor cancerigene. Concluzionand:"Hipertermia este cunoscuta ca fiind una din cele mai sigure, eficace si economice metode de a elimina metale grele si chimicale toxice din corp". Grupul il citeaza pe Dr. Paavo Airola's 1984 din cartea "Cum sa ne insanatosim" spunand ca :"hipertermia ii da cancerului un triplu croseu" deoarece:

  1. Elimina acumularile de toxine cauzate de cancer
  2. Imbunatateste circulatia ca tesutul sa fie regenerat sa primeasca oxigen si sa fie curatat de deseuri acide metabolice.
  3. Slabind sau chiar eliminand celulele cancerigene ce au o toleranta mai mica la caldura decat celulele sanatoate.

In concluzie acest grup recomanda hipertermia ca o cale de a preveni cancerul printr-o viata sanatoasa si folosind o incalzire cu infrarosu pentru a elimina toxinele de la bun inceput. Kaltsas(2007) descrie o forma de tratament cu hipertermie practicat la un spital licentiat din Germania numit Klinik St. Georg. Doctorii si cercetatorii de la Klink St. Georg au descoperita ca exista 3 mari variante ca temperatura mare sa elimine celulele cancerigene si in acelasi timp crescand potentialul la dieta alternativa si terapii suplimentare pentru combaterea canceruluiCei de la Klink St. Georg folosesc tratamentul cu hipertermie in urmatoarele cazuri de cancer: San, Uterin, Pulmonar si hepatic, Pancreatic, Neuro-endocrin, Stomac, Instestinal, Ureche, Nas si Gat, Creier, Limfoame locale de piele.

ICNIRP-ul au inceput declaratia oficiala spunand:"Folosirea medicala a radiatiilor cu infrarosu are o istorie lunga. A fost folosita pe o scara larga in medicina pentru tratamente de genul: leziuni sportive, dureri musculare, si in cateva boli cronice. Hancock vorbeste de incapacitatea celulelor cancerigene de a supravietui in caldura extrema. Sunt cativa naturalisti, medici, fizioterapeuti si alti profesionisti in sanatate care folosesc incalzirea cu infrarosu in recuperarea pacientilor diagnosticati cu cancer. Un naturalist care lucreaza in Nanaimo, Canada are cativa pacienti care au avut rezultate foarte bune de vindecare a celulelor cancerigene ca rezultat al folosirii incalzirii cu infrarosu zilnic. Alte beneficii pe care le aduce folosirea incalzirii cu infrarosu pentru pacientii ce sufera de cancer sunt scaderea durerii, somn mai bun, circulatie imbunatatita.

Unul din cei mai renumiti toxicologi – Dr. Hildegarde Staninger recomanda tratamentul cu radiatii infrarosii pentru detoxifierea provocata de expunerea la chimicale, toxine.

Incalzirea radianta cu infrarosu este o metoda puternica de detoxifiere a corpului de chimicale, metale, mercur, agenti patogeni. Nimic nu se compara cu incalzirea cu infrarosu (incalzire radianta) cand vine vorba de eliminarea materialelor toxice din corp ce pot cauza simptome ce includ :dureri, ridigitate, maladii ale pielii, probleme respiratorii, oboseala si altele. Partea buna e ca corpul se poate vindeca singur, cu uneltele adecvate.

Cea mai eficienta unealta de detoxifiere este Incalzirea Radianta cu Infrarosu. Dr. Straninger din Los Angeles are o clinica care practica tratamente prin incalzire infrarosu si un centru de toxicologie. Ea crede ca incalzirea radianta cu infrarosu este cea mai buna unealta de detoxifiere si ajutor terapeutic reparand celulele deteriorate de expunerea la agenti patogeni, toxine, tumori.

Hipertermia sau terapia prin caldura folosind radiatia infrarosie, a demonstrat ca poate ajuta la lupta impotriva tumorilor canceroase si a metastazelor. Asta include sarcoame, tumori de piele, carcinoame ale plamanilor, stomacului, pancreasului si rinichilor. Temperatura tesutului este ridicata artificial de catre energia infrarosie pentru a tinti beneficii terapeutice.

Cercetatorii japonezi si chinezi studiaza si ei de peste 30 ani domeniul infrarosu. In Japonia exista Societatea Infrarosu ce include medici practicieni si cercetatori ce s-au dedicat acestei terapii futuriste. Medicii germani au folosit tratamentul cu infrarosu pe intregul corp de peste 80 de ani. Beneficiile terapiei cu infrarosu sunt impresionante. Cercetarile din Suedia, Finlanda, Japonia, China si Germania subliniaza numeroase afectiuni care pot fi tratate cu succes:artrita, acneea, cancerul, rani usoare, dureri menstruale, eczema, infectii respiratorii, vindecarea ranilor, neurodermatita, infectii cardiovasculare, hipertensiune, infectii ale urechii.

Sistemul de incalzire cu radiatii infrarosii (incalzire infrarosu)

Urmatoarele paragrafe au fost preluate din articolul Doctorului Aaron M. Flickstein pe subiectul Terapia cu infrarosu, intitulat "Sistemul termic cu infrarosu" din 1994.

Este sistemul termic cu infrarosu sigur pentru mine?

Ce este incalzirea radianta mai exact? Nu va faceti griji - nu are nimic de a face cu radiatiile cu ultraviolete(ce va provoaca arsuri si deterioreaza pielea) sau cu radiatiile atomice(cele de la bombele atomice). Incalzirea radianta este o forma simpla de energie ce incalzeste obiectele direct printr-un proces numit conversie, fara a incalzi aerul dintre acestea.

Incalzirea radianta mai este numita si Energie Infrarosie (EI). Japonezii si Institutul national Suedez de Protectie la radiatii au concluzionat ca incalzitoarele din sistemele termice cu infrarosu nu sunt periculoase.

De ce este sistemul termic de incalzire infrarosu unic?

Foloseste energie radianta cu infrarosu pentru a penetra direct tesutul corpului pana la o adancime de 3, 8 cm. Potentialul de energie este reglat sa corespunda foarte mult cu energia radianta a corpului care absoarbe pana la 93% din undele infrarosii care ajung la piele. In sistemul termic cu infrarosu, mai putin de 20% din energia cu infrarosu incalzeste aerul, lasand ca cele 80% ramase sa fie convertite direct in caldura resimtita de corpurile noastre. Astfel un sistem bazat pe infrarosu poate incalzi utilizatorii la o adancime mult mai mare si mai eficienta decat o incalzire conventionala, potentialul de energie fiind mai intai folosit la convertirea energiei direct in caldura din interiorul corpului si nu pentru a creea aer cald in exces ce doar incalzeste pielea superficial. Aceasta diferenta cruciala explica majoritatea beneficiilor raportate la sistemele de incalzire cu infrarosu ce nu pot fi atinse de sistemele conventionale.


incalzire cu infrarosu, panouri radiante, panouri radiante infrarosu, sisteme alternative de incalzire, incalzire in pardoseala, panouri infrarosu, preturi panouri radiante, firme panouri solare, sisteme incalzire locuinte, incalzire panouri radiante, sisteme incalzire solara, incalzire infrarosu, panouri solare, incalzirea solara
incalzire infrarosu Bucuresti, incalzire infrarosu Targoviste, incalzire infrarosu Iasi, incalzire infrarosu Cluj-Napoca, incalzire infrarosu Timisoara, incalzire infrarosu Constanta, incalzire infrarosu Baia Mare, incalzire infrarosu Arad, incalzire infrarosu Brasov, incalzire infrarosu Sibiu