Silk Plaster - tencuieli decorative din matase
 

Incalzirea pe baza de radiatii infrarosii versus Cancer

Un doctor din Grecia Antica pe nume Parmenides a spus: "Da-mi o sansa sa creez febra si voi putea trata orice boala"(Hancock, 2003).Cancerul continua sa fie criminalul de top in societatea moderna.Antidoturile pentru cancer sunt rare ,intruzive si dureroase [...]

Incalzirea secolului 21

In ciuda faptului ca istoria dezvoltarii incalzirii cu infrarosu a inceput acum un deceniu, majoritatea oamenilor,acum 2-3 ani, nu era familiarizata cu fraza “incalzire cu infrarosu” [...]

Exemple practice de instalare a panourilor radiante

Incalzirea cu panouri radiante este indirecta. Caldura este transferata de la panou spre suprafete cum ar fi podele, pereti, mobila, persoane, care la randul lor o elibereaza incalzind aerul din incapere.

Nicio pierdere nu apare pe traseul de la tavan la podea. Incalzirea radianta poate fi comparata cu lumina. Dispersia si reflectia apar relativ in acelasi mod.

Panourile radiante ofera multe avantaje pentru aplicatiile unde trebuie indeplinite conditii de silentiozitate, discretie si incalzire eficienta. Acestea radiaza o caldura sigura, igienica si placuta.

Exemple practice de instalare panouri radiante

Panourile montate pe tavan sau incastrate in tavanul fals lasa peretii liberi si radiaza o caldura discreta. De asemenea montajul pe tavan protejeaza panourile de accidente ceea ce asigura o prelungire a duratei de viata. Prin incalzirea locala sau zonala este posibila crearea unui climat interior confortabil cu economii de energie.

Panouri radiante rezidentiale - Incalzire spatiu birouri
Panouri radiante rezidentiale
Incalzire totala spatiu birouri

Incalzire totala, birou

1. Locatie: birou
2. Tip de incalzire: incalzire totala
3. Inaltime: 3 metri
4. Montaj: pe tavan sau pe perete
5. Conectare: electrica

Recomandari: Panourile din gama rezidentiala (THERMOGLASS A06, P06, P10, P13, LUX04, LUX06, LUX10, LUX13, IKO06, IKO10, IKO13) se preteaza foarte bine pentru incalzirea birourilor. Amplasarea acestora pe tavan duc la economisirea spatiilor valoroase de pe podea si pereti.

Panouri radiante pentru tavane casetate - Incalzire cafenea
Panouri radiante pentru tavane casetate
Incalzire totala cafenea

Incalzire totala, cafenea

1. Locatie: cafenea
2. Tip de incalzire: incalzire totala
3. Inaltime: 2,70 metri
4. Montaj: pe tavan
5. Conectare: electrica

Recomandari: Casetele THERMOGLASS A06, A05, A07 se incastreaza in tavanul fals. Atunci cand folosim casetele pentru incalzire totala ele trebuie raspandite pe toata suprafata tavanului ca in exemplul din imaginea alaturata.

Panouri radiante industriale - Incalzire atelier mecanic
Panouri radiante industriale
Incalzire totala atelier mecanic

Incalzire totala, atelier mecanic

1. Locatie: atelier mecanic
2. Tip de incalzire: incalzire totala
3. Inaltime: 4 metri
4. Montaj: pe tavan
5. Conectare: electrica

Recomandari: Un numar de THERMOGLASS P20, IKO20+ uniform pozitionat deasupra zonei care trebuie incalzita creaza o caldura confortabila.

Panouri radiante industriale - Incalzire locala, post lucru in fabrica
Panouri radiante industriale
Incalzire locala post lucru in fabrica

Incalzire zonala, fabrica

1. Locatie: post de lucru in fabrica
2. Tip de incalzire: incalzire zonala
3. Inaltime: 6 metri
4. Montaj: pe tavan
5. Conectare: electrica

Recomandari: Folosirea a doua IKO30+ montate deasupra postului de lucru astfel incat postul de lucru sa fie in interiorul zonei de radiatie a ambelor panouri asigura crearea unui confort necesar desfasurarii activitatii personalului.

Panouri radiante industriale - Incalzire totala depozit
Panouri radiante industriale
Incalzire totala depozit

Incalzire totala, depozit

1. Locatie: depozit
2. Tip de incalzire: incalzire zonala
3. Inaltime: 8 metri
4. Montaj: pe tavan
5. Conectare: electrica

Recomandari: Montarea la inaltimea de 8 metri a panourilor IKO40+, cele mai puternice panouri din gama, asigura un climat interior confortabil in cladire.


incalzire cu infrarosu, panouri radiante, panouri radiante infrarosu, sisteme alternative de incalzire, incalzire in pardoseala, panouri infrarosu, preturi panouri radiante, firme panouri solare, sisteme incalzire locuinte, incalzire panouri radiante, sisteme incalzire solara, incalzire infrarosu, panouri solare, incalzirea solara
incalzire infrarosu Bucuresti, incalzire infrarosu Targoviste, incalzire infrarosu Iasi, incalzire infrarosu Cluj-Napoca, incalzire infrarosu Timisoara, incalzire infrarosu Constanta, incalzire infrarosu Baia Mare, incalzire infrarosu Arad, incalzire infrarosu Brasov, incalzire infrarosu Sibiu