Folie radianta Zebra


Silk Plaster - tencuieli decorative din matase
 

Incalzirea pe baza de radiatii infrarosii versus Cancer

Un doctor din Grecia Antica pe nume Parmenides a spus: "Da-mi o sansa sa creez febra si voi putea trata orice boala"(Hancock, 2003).Cancerul continua sa fie criminalul de top in societatea moderna.Antidoturile pentru cancer sunt rare ,intruzive si dureroase [...]

Incalzirea secolului 21

In ciuda faptului ca istoria dezvoltarii incalzirii cu infrarosu a inceput acum un deceniu, majoritatea oamenilor,acum 2-3 ani, nu era familiarizata cu fraza “incalzire cu infrarosu” [...]

Galerie foto & video folie radianta

Galerie foto

Imagini folie incalzire infrarosu

Exemple de instalare a sistemului ZEBRA de incalzire cu infrarosu

Montarea sistemului de incalzire cu infrarosii

Montarea sistemului ZEBRA pe o suprafaţa a tavanului de 40%, design specific unui birou

Montarea sistemului de incalzire infrarosu fara termostat, cu intrerupator pe fir

Sistem de montaj pe o suprafata mare de acoperire

Instalarea foliei de incazire cu infrarosu intr-o terasa acoperita

Galerie video

Materialele video pe care le prezentăm la această secţiune întăresc afirmaţiile despre calităţile sistemelor de încălzire cu infraroşii.

Reportaj despre aplicabilitatea sistemului de încălzire cu raze infraroşii

Temperatura din interiorul grădiniţei de copii din satul Tuhtubaevo nu se ridica peste 12° C. Aparatele suplimentare de încălzire nu reuşeau să salveze situaţia, copiii fiind nevoiţi să se culce îmbrăcaţi sub pătură. Situaţia actuală nu se compară cu ce a fost.

Ajutorul pentru încălzirea copiilor l-au dat oamenii de ştiinţă, grădiniţa de copii fiind printre primele instituţii unde invenţia, sistemul de încălzire cu raze infraroşii şi-a găsit aplicabilitatea.

Modul de funcţionare a sistemelor ZEBRA

Prin benzi circulă curentul electric şi le încălzeşte după care căldura se transmite la ecranul special şi toată suprafaţa devine caldă.

Benzile longitudinale din aluminiu şi fir de oţel sunt acoperite cu folie de plastic. La prima vedere e o simplă peliculă, dar în ansamblu, sistemul reprezintă o descoperire mondială în domneniul încălzirii.

Exemplu de montaj al sistemului de încălzire cu raze infraroşii

Se montează panourile din prefabricate, în cazul de faţă panourile fiind fixate cu dibluri. Suprafaţa se acoperă cu aluminiu termoizolant.

Prin aceiaşi modalitate se aplică foliile radiante. Se fac ajustările folilor radiante. Se conectează sistemul de încălzire cu infraroşii la reţeaua electrică.

Sistemul revoluţionar de încălzire cu infraroşii

2500 de metri pătraţi de folie radiantă se echivalează în sistemul de încălzire obişnuit cu 4 vagoane de radiatoare (calorifere), iar folia încape pe un simplu raft.

Folia argintie (sistemul de încălzire cu raze infraroşii) este destinată încălzirii încăperilor în noul mileniu. Inovaţia se bazează pe emaniaţia de raze infraroşii, se instalează pe plafon şi se alimentează cu energie electrică de la o priză obişnuită de 220 V.


incalzire cu infrarosu, panouri radiante, panouri radiante infrarosu, sisteme alternative de incalzire, incalzire in pardoseala, panouri infrarosu, preturi panouri radiante, firme panouri solare, sisteme incalzire locuinte, incalzire panouri radiante, sisteme incalzire solara, incalzire infrarosu, panouri solare, incalzirea solara
incalzire infrarosu Bucuresti, incalzire infrarosu Targoviste, incalzire infrarosu Iasi, incalzire infrarosu Cluj-Napoca, incalzire infrarosu Timisoara, incalzire infrarosu Constanta, incalzire infrarosu Baia Mare, incalzire infrarosu Arad, incalzire infrarosu Brasov, incalzire infrarosu Sibiu